Počitnice Bali

Počitnice ali poročno potovanje na Baliju ,»otoku bogov«, je odlična izbira za oddih in prijetno odkrivanje lokalnih znamenitosti. To so sproščujoče počitnice, z  peščenimi plažami,  odlično kulinariko, bogato kulturo plesa, rokodelstva in umetnosti. Otok je poln templjev, ki so pogosto okrašeni s cvetjem domačinov, ker tako častijo svoja božanstva. Posebnost otoka so prijazni in odprti domačini,ki so nadvse prijazni in izžarevajo svoje bogato duhovno življenja, ki živi znotraj njih. Vedno vas bodo pričakali s cvetjem in toplim nasmehom. Balijsko srce kulturnega življenja je Ubud, ki deluje na bregovih mistične Ayung. Tu je dom umetniške skupnosti, ki prihaja iz vseh koncev sveta in delujejo v malih galerijah in muzejih. V okoliških hribih in dolinah Ubuda, se skrivajo tradicionalne vasi in marskikatera od njih je čudovita kulisa otoka. Počitnice na Baliju so lahko živahne in razgibane. Samo od vas je odvisno kako jih boste preživeli !

1. dan : BENETKE ali ZAGREB – AZIJA 
Prihod na letališče  in prijava na polet letala proti enemu od mednarodnih letališč v Aziji. Po pristanku nadaljevanje leta proti proti Baliju z odhodom v nočnih urah naslednjega dne.

2. dan : DENPASAR /BALI
Po pristanku in carinskih formalnostih  (vizum), vas bo na  letališču pričakal predstavnik našega lokalnega agenta. Prevoz z avtobusom (s.i.c. –  z ostalimi tujimi gosti)  do vašega izbranega hotela . Namestitev in prenočevanje.

3.- 11. dan : BALI (zajtrki)
Dnevni namenjeni kopanju, počitku, izletom v okolici in zabavi. V hotelu nočitve z ameriškim zajtrkom. V času vašega bivanja na Baliju imate v ceno  potovanja vključeno  2 celodnevna izleta in 1 pol dnevni izlet. Na izletih (odvisno od izbire) boste spoznali  tradicionalni ples  Barong,  notranjost Balija, osrednji predel Kintamani z ugaslim  kraterjem  vulkana Batur in z istoimenskim jezerom, obiskali  nadarjene balijske umetnike v Tohpati, kjer izdelujejo batik,  v Celuku oblikovalce zlata in srebra ter  znamenite oblikovalce lesenih rezbarij v Masu, v Goa Gajaha  se boste sprehodili do votline slonov  in se osvežili v svetem izviru ter vodnjaku mladosti ob templju Tgalalanga poleg znamenitih riževih poljih. Vsak izlet vam bo ponujal prekrasno doživetje in ugodne nakupe.

12.dan :  BALI – AZIJA (zajtrk)
Po zajtrku prosto do prevoza na letališče.  Po prihodu na letališče prijava na polet letala proti enemu od mednarodnih letališč v Aziji i nato naprej proti Evropi, v nočnih urah naslednjega dne.

13.dan  : BENETKE ali ZAGREB 
Pristanek na letališču Benetke ali Zagreb ( odvisno od vaše izbire)

OPOMBA: možnost daljšega bivanja na otoku Bali  –  na primer  15 dni / 12 nočitev.

BALI  ima tropsko podnebje s temperaturami od 24 C do 32 C.

JANUAR ,FEBRUAR, MAREC

deževno obdobje, največ padavin in vlage, še vedno ugodne temperature

APRIL, MAJ

malo več vlage, večinoma jasni dnevi z jutranjimi ali večernimi padavinami;

JUNIJ, JULIJ, AVGUST, SEPTEMBER 

najlepši meseci za obisk Balija, manj vlage in tudi manj dežja. Ravno tako so tudi preostali meseci primerni za obisk otoka:

OKTOBER, NOVEMBER

malo več padavin vsake toliko dni;

DECEMBER

deževno obdobje, največ padavin in vlage, še vedno ugodne temperature

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Kategorija namestitve *

Dolžina potovanja *

Datum odhoda *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.

Datum odhoda: vsak dan oz. po dogovoru
Čas  potovanja:   13 dni / 10 nočitev z zajtrki
Najmanjše število potnikov: 2   individualno
Vizum: ureja se ob prihodu na letališče v Denpasarju

CENA NA OSEBO: cene se pogosto spreminjajo, zato nam pošljite povpraševanje , da bomo za vas pridobili najboljšo možno ceno.

DOPLAČILO – na kraju samem:  vizum za Indonezijo 25  USD – plačilo ob prihodu na Bali (potni list mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev po končanem potovanju)

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz  v ekonomskem razredu ,letališko pristojbino, Bali –  prevoz letališče–hotel–letališče (s.i.c. – s turističnim avtobusom in ostalimi tujimi gosti), 10  x prenočevanja z ameriškim zajtrkom, v dvoposteljni sobi, izleti (3 celodnevna in 2 pol dnevna) z angleško govorečim lokalnim vodnikom (s.i.c.) , asistenco našega lokalnega agenta in organizacijo potovanja.

ORGANIZATOR potovanja: LUX turizem

OPOMBA: možnost odhoda iz letališča LJUBLJANA

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanje Lux turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.