Sejšeli – poročno potovanje, Praslin in Mahe

Da bo Vaše poročno potovanje na Sejšelih romantično in zanimivo z raziskovanja okolice in otokov, smo za vas pripravili program z bivanjem na otoku Praslin, ki je drugi največji otok na Sejšelih. Otok Praslin ima čudovite bele peščene obale in unikaten narodni park Val De Mai pod zaščito Unesca. Ravno tako pa je tudi dobro izhodišče za šnorklanje in enodnevni skok na otok La Digue ali  manjše sosednje otoke.

Da pa boste imeli tudi možnost spoznati glavni otok Mahe in njegovo glavno mesto Victoria s kopijo Big Bena v središču mesta, ter zanimivo lokalno tržnico, smo dodali zadnjo nočitev na otoku Mahe, v hotelu ob zalivu Beau Vallon Bay, kjer so vam na voljo številne restavracije ob dolgi peščeni obali, ki je kot tudi nadvse prijetno sprehajališče ob čudovitem sončnem zahodu.

1. dan : ZAGREB ali BENETKE – DUBAJ 

Prihod na letališče Zagreb ali  Benetke / Marco Polo in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju . Prtljago prijavite direktno do Sejšelov, otoka Mahe.

2.dan : DUBAJ – SEJŠELI / otok MAHE – otok PRASLIN (večerja)

Ob  00.15 pristanek letala na letališču Dubaj in ob 02.30 nadaljevanje leta z Emirates proti glavnemu otoku Sejšelov, Maheju. Po pristanku in carinskih formalnostih ob 07.05, vas bo na letališču pričakal predstavnik našega lokalnega agenta. Prevoz s sodobnim avtobusom (s.i.c. – pridružite se ostalim tujim gostom), do pristanišča v mestu Victoria. Vkrcanje na hitro Ladjo Cat Cocos in plovba (pribl 45 min) do otoka Praslin. Po pristanku na otoku Praslin, vas bo pričakal predstavni našega lokalnega agenta, ki vas bo odpeljal (s.i.c.) do vašega izbranega hotela. Namestitev in prosto za spoznavanje okolice. Sobo imate na voljo od 14.00 dalje, v kolikor ni možno prej, odvisno od zasedenosti hotela. V hotelu  večerja in prenočevanje.
Opomba: ob prihodu na recepcijo hotela, predložite kopijo poročnega lista, ki ne sme biti starejši od 6 mesecev.

3.dan – 7.dan : otok PRASLIN (zajtrk-večerja)

Dnevi namenjeni  počitku, šnorklanju in odkrivanju otoka. Priporočamo ogled narodnega parka Valle De Mai, imenovanega tudi »rajski vrt« s čudovitim gozdom palm velikank, dvojnega kokosa in črne papige. Otok Praslin je najboljše izhodišče za obisk manjših sosednjih otokov, kot so Cousin Island (tropske endemične ptice) in Curoieuse (želve velikanke ) St. Pierre (barvit in bogat podmorski svet) … Vsekakor ne smete izpustiti obisk tretjega največjega otoka Sejšelov, otoka La Digue, ki je od otoka Praslin oddaljen le 30 min plovbe.  La Digue je poznan po nasadih vanilije, kokosa in čudovitih plažah, ki so velikokrat naravna kulisa številnih filmov ali reklamnih sporočil. Anse Source d’Argent, je ena najbolj spektakularnih plaž na svetu, z veličastnimi granitnimi skalami. Otok La Digue lahko odkrivate tudi s kolesom. V hotelu večerja in prenočevanje.

8.dan : otok PRASLIN – otok MAHE  (zajtrk  )

Zajtrk in opoldan prevoz (s.i.c.) do pristanišča ter prevoz s hitro ladjo Cat Cocos do glavnega otoka Mahe. Na otoku Mahe vas bo pričakal predstavnik našega lokalnega agenta. Prevoz (s.i.c.) do  hotela Coral Strand Smart Choise 3*plus, ki se nahaja v najlepšem zalivu otoka Mahe, Beau Vallon Bay, s številnimi hoteli in lokali v okolici (za vse vrste okusov). Namestitev in prosto za odkrivanje zaliva Beau Vallon Bay.

9. dan: otok MAHE – DUBAJ (zajtrk)

Zajtrk in prosto za individualni ogled glavnega otoka. Možnost najema rent a cara, vozi se po levi, ali odhod na organiziran celodnevni izlet (od 08.10 do 16.00) po toku Mahe (za doplačilo – pridružite se tujim angleško govorečim gostom). Sobo v hotelu imate na voljo do 10.00. Prtljago oddate v poseben prostor v hotelu do odhoda na letališče. Zvečer prevoz (s.i.c.) na letališče ( pribl. 4 ure pred poletom letala) in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju (23.50 – 04.20+1).

10. dan : DUBAJ – BENETKE ali ZAGREB

Ob 04.20 pristanek letala na letališču Dubaj in ob 09.40 nadaljevanje leta proti Benetkam ali Zagrebu .

OPOMBA: število nočitev na posameznem otoku lahko prilagodimo vašim željam.

Datum odhoda: vsak dan oz. po dogovoru
Čas  potovanja:   10 dni / 6 x pol penzion, 1 x prenočevanje z zajtrkom
Najmanjše število potnikov: 2   individualno

CENA NA OSEBO: cene se pogosto spreminjajo, zato nam pošljite povpraševanje, da za vas pridobimo najboljšo možno ceno.

CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz z Emirates po programu, v ekonomskem razredu
letališke pristojbine
sprejem na letališču Mahe
prevoze (s.i.c. – z ostalimi tujimi gosti) po otoku Praslin in otoku Mahe
prevoz z hitro ladjo Cat Cocos : Mahe-Praslin in Praslin-Mahe
namestitev v izbranem hotelu na otoku Praslin 6 x pol penzion
namestitev v hotelu Coral Strand na otoku Mahe 1 x prenočevanje z zajtrkom
asistenca našega lokalnega agenta (otok Mahe in otok Praslin)
organizacija potovanja

CENA NE VKLJUČUJE:   napitnin, prenosa prtljage, izletov in storitev po osebnih naročilih

Organizator potovanja: LUX TURIZEM

OPOMBA: možnost letalskega prevoza iz letališča LJUBLJANA  s Turkish Airlines in iz letališča ZAGREB  s Qatar Airways.
OPOMBA: število nočitev na posameznem otoku lahko prilagodimo vašim željam.

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanja Lux turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Kategorija namestitve *

Dolžina potovanja *

Datum odhoda *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.