Sejšeli – Silhuette & Mahe

Čudovit otok Silhuette, na katerem se nahaja edini hotel  Hilton  Labriz Resort & Spa,  je bil nekoč dom piratov, sedaj pa je otok z bogato in raznovrstnost floro in favno, ki ponuja edinstveno doživetje v naravi s pogledom na gore, tropski gozd in Indijski ocean. Okolju prijazen hotel Hilton Labriz Resort & Spa se nahaja ob 2,5 km  čudoviti peščeni obali in ponuja mirno okolico, idealno za  ljubitelje narave. Od glavnega otoka Mahe je oddaljen pribl. 30 min vožnje z Hilton Labriz ladjo.

Na glavnem otoku Mahe se nahaja skriti Creolski zaklad hotel Hilton Northolme Resort & Spa, ki je tudi bil navdih za ustvarjalca James Bonda, Iana Fleminga. Hotelski resort obdaja bela peščena obala, garanitne skale, tropski vrt in kirstalno čisto morje. Hilton Northolme Resort & Spa je pravi pobeg v zasebnost. Vile stojijo na vitkih lesenih stebrih, ki zagotavljajo prečudovit pogled na morje in zasebnost. Neskončni bazen, restavracija s pogledom na širno morje, razkošen Spa, izleti s čolnom s steklenim dnom… to je šele začetek vašega odkrivanja v čudovitem predelu zaliva Beau Vallon Bay na otoku Mahe.

Unikatna kombinacija dveh hotelov  Hilton Labrize Resort & Spa in  Hilton Northolme Resort & Spa, na dveh povsem drugačnih otokih,  ne pusti nobenega gosta ravnodušnega…

1. dan  : ZAGREB ali BENETKE – DUBAJ

Prihod na letališče Zagreb ali Benetke / Marco Polo in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju .  Prtljago prijavite direktno do Sejšelov, otoka Mahe.

2. dan  : DUBAJ – SEJŠELI/otok MAHE – otok SILHUETTE – HILTON Labriz  (večerja)

Ob 00.15 pristanek letala na letališču Dubaj in ob  02.05 nadaljevanje leta z Emirates proti Sejšelom, s pristankom na glavnem otoku Mahe ob 07.05, po krajevnem času. Sprejem na letališču in prevoz z osebnim voznikom  do ladijskega pristanišča v glavnem mestu Victoria. Vkrcanje na barko Hilton Seychelle Labriz in prevoz do otoka. Namestitev v  vili in prosto za odkrivanje otoka. Vilo imate na voljo do 14.00 dalje, v kolikor ni možno prej, odvisno od zasedenosti otoka.  V hotelu večerja in prenočevanje.

3.dan – 5. dan  : otok SILHUETTE  – HILTON LABRIZ  (zajtrk, večerja)

Dnevi namenjeni počitku, šnorklanju in izletom (za doplačilo), ki jih organizira hotel. Na otoku pol penzion

6.dan  : otok SILHUETTE –  otok MAHE – HILTON Northolme (zajtrk, večerja)

Dopoldan  prevoz do otoka Mahe in nato prevoz ( z osebnim voznikom) do hotela Hilton Seychelles Northolme Resort 5*. Namestitev v Vili. Vilo imate na voljo od 14.00 daje, v kolikor ni možno prej, odvisno od zasedenosti hotela. Prosto za odkrivanje okolice. V hotelu pol penzion.

7.dan – 08.dan : Otok MAHE – HILTON Northolme (zajtrk, večerja)

Prosto za odkrivanje glavnega otoka Sejšelov, Mahe . Možnost najema rent a carja (vozi se po levi). V hotelu pol penzion.

9.dan : MAHE – DUBAJ (zajtrk)

Zajtrk in prosto do prevoza na letališče. Vilo imate na voljo do 12.00. Nato prtljago oddate v poseben prostor v hotelu, do prevoza na letališče (pribl. 4 ure pred poletom letala). Prihod na letališče in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju (23.50 – 04.20+1). Prtljago prijavite direktno do Benetk.

10.  : DUBAJ – BENETKE ali ZAGREB

Po pristanku na letališču Dubaj ob 04.20, nadaljevanje leta z Emirates proti Benetkam ali Zagrebu ,z odhodom ob 09.40 in pristankom na letališču Benetke ali Zagreb ob 13.20.

Datum odhoda: vsak dan oz. po dogovuru

Čas potovanja : 10 dni / 7 x pol penzion
Najmanjše število potnikov: 2  osebi

CENA NA OSEBO: cene se pogosto spreminjajo, zato nam pošljite povpraševanje, da bomo za vas pridobili najboljšo možno ceno.

 

CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz  z Emirates po programu, v ekonomskem razredu
letališke pristojbine,
sprejem na letališču Mahe
prevoz z avtobusom (pridružite se ostalim tujim gostom – s.i.c.)  letališče-hotel-letališče,
namestitev v hotelu Hilton Labriz Seychelles otok Silhuette  v  bungalovu
4 X pol penzion ali polni penzion
namestitev v hotelu Hilton Northolme na otoku Mahe v bungalovu
3 x pol penzion ali polni penzion
asistenco našega lokalnega agenta
organizacijo potovanja.

CENA NE VKLJUČUJE:   napitnin, pijače, izletov in storitev po osebnih naročilih

Organizator potovanja je LUX – turizem

Opomba: možnost letalskega prevoza iz LJUBLJANE s Turkih Airliens ali z  DUNAJA z Emirates.  Za goste iz Srbije možen odhod iz Beograda

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanje Lux-turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Kategorija namestitve *

Dolžina potovanja *

Datum odhoda *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.