Sejšeli – poroka, Praslin in Mahe

Sejšeli so pravi kraj za romantično poroko, ob čudoviti naravni kulisi bujne vegetacije, ki se ponujajo na vsakem koraku.  Za vas smo izbrali najbolj priljubljene hotele na otoku Praslin, ki se nahajajo na najlepših lokacijah z bujnim rastjem in tik ob sami obali Indijskega oceana …

Otok Praslin je drugi po velikosti , ki  ima izvirno ime »otok palm«. Je nižinski, majhen tropski otok, dolg 13 km in širok 4 km. Leži SV od glavnega otoka Mahe in je poznan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai, s preko 7000 kokosovimi palmami, značilnim dvojnim kokosom in črno papigo. V parku, ki je pod zaščito Unesca, raste edinstveni dvojni kokos Coco de Mer, ki ima obline ženskega telesa in zori več kot 30 let. Praslin je poznan tudi po dveh izjemnih plažah Anse Lazio in Cote d’Ore., kjer za vas lahko med drugim tudi organiziramo unikatno poroko na peščeni obali. Sejšeli so pravi sinonim za romantično poroko…

1. dan : LJUBLJANA – ISTANBUL    ALI   ZAGREB ali BENETKE – DUBAJ

Prihod na letališče Ljubljana in prijava na polet letala Turkish Airlines proti Istanbulu. Po pristanku na istanbulskem letališču nadaljevanje leta v nočni urah naslednjega dne.

ali

Prihod na letališče Benetke / Marco Polo in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju . Po pristanku nadaljevanje leta v nočnih urah naslednjega dne

2.dan :  SEJŠELI / otok MAHE – otok PRASLIN (večerja)

V nočnih urah nadaljevanje leta proti glavnemu otoku Sejšelov, Maheju. Po pristanku in carinskih formalnostih , vas bo na letališču pričakal predstavnik našega lokalnega agenta. Prevoz s sodobnim avtobusom (s.i.c. – pridružite se ostalim tujim gostom), do pristanišča v mestu Victoria. Vkrcanje na hitro Ladjo Cat Cocos in plovba (pribl 45 min) do otoka Praslin. Po pristanku na otoku Praslin, vas bo pričakal predstavni našega lokalnega agenta, ki vas bo odpeljal (s.i.c.) do vašega izbranega hotela. Namestitev in prosto za spoznavanje okolice. Sobo imate na voljo od 14.00 dalje, v kolikor ni možno prej, odvisno od zasedenosti hotela. V hotelu  večerja in prenočevanje.

Opomba: za doplačilo možnost prevoza z malim letalom otok Mahe-otok Praslin ( 20 min leta)

3.dan : otok PRASLIN – urejanje poročnih formalnosti (zajtrk, večerja)

Dan namenjen za urejanje poročnih formalnostih. V hotelu vas bo pričakala predstavnica našega lokalnega agenta, kateri boste predali vaše originalne dokumente in hotelska poročna koordinatorka. Skupaj si boste ogledali lokacijo poročnega obreda in pregledali vse podrobnosti poroke, za katero ste se odločili v naši agenciji Lux turizem. Možnost dodatnih storitev, s plačilom na kraju samem. Popoldan prosto za počitek in odkrivanje otoka. V hotelu pol penzion.

4.dan : otok PRASLIN – poroka (zajtrk, večerja)

Dopoldan priprava na poroko. Popoldan svečana poroka na obali Cote d’ Or ali na obali oz. vrtu hotela. Zvečer romantična večerja.

5.dan – 7.dan : otok PRASLIN (zajtrk-večerja)

Dnevi namenjeni  počitku, šnorklanju in odkrivanju otoka. Priporočamo ogled narodnega parka Valle De Mai, imenovanega tudi »rajski vrt« s čudovitim gozdom palm velikank, dvojnega kokosa in črne papige. Otok Praslin je najboljše izhodišče za obisk manjših sosednjih otokov, kot so Cousin Island (tropske endemične ptice) in Curoieuse (želve velikanke ) St. Pierre (barvit in bogat podmorski svet) … Vsekakor ne smete izpustiti obisk tretjega največjega otoka Sejšelov, otoka La Digue, ki je od otoka Praslin oddaljen le 30 min plovbe.  La Digue je poznan po nasadih vanilije, kokosa in čudovitih plažah, ki so velikokrat naravna kulisa številnih filmov ali reklamnih sporočil. Anse Source d’Argent, je ena najbolj spektakularnih plaž na svetu, z veličastnimi granitnimi skalami. Otok La Digue lahko odkrivate tudi s kolesom. V hotelu večerja in prenočevanje.

8.dan : otok PRASLIN – otok MAHE  (zajtrk  )

Zajtrk in opoldan prevoz (s.i.c.) do pristanišča ter prevoz s hitro ladjo Cat Cocos do glavnega otoka Mahe. Na otoku Mahe vas bo pričakal predstavnik našega lokalnega agenta. Prevoz (s.i.c.) do  hotela Coral Strand Smart Choise 3*plus, ki se nahaja v najlepšem zalivu otoka Mahe, Beau Vallon Bay, s številnimi hoteli in lokali v okolici (za vse vrste okusov). Namestitev in prosto za odkrivanje zaliva Beau Vallon Bay.

9. dan: otok MAHE – DUBAJ ali ISTANBUL  (zajtrk)

Zajtrk in prosto za individualni ogled glavnega otoka. Možnost najema rent a cara, vozi se po levi, ali odhod na organiziran celodnevni izlet (od 08.10 do 16.00) po toku Mahe (za doplačilo – pridružite se tujim angleško govorečim gostom). Sobo v hotelu imate na voljo do 10.00. Prtljago oddate v poseben prostor v hotelu do odhoda na letališče. Zvečer prevoz (s.i.c.) na letališče ( pribl. 4 ure pred poletom letala) in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju  OZ.  Turkish Airlines proti Istanbulu.

10. dan : DUBAJ – BENETKE ali ZAGREB oz. ISTANBUL – LJUBLJANA 

Po pristanku na letališču Dubaj nadaljevanje leta s Emirates proti Benetkam ali Zagrebu oziroma po pristanku na letališču Istanbul, nadaljevanje leta s Turkish Airlines proti Ljubljanai.

Opomba: število nočitev na posameznem otoku lahko prilagodimo vašim željam

POROKE na otok u  PRASLIN 

Poročni paket na OBALI : Cote d’Or Beach predel  Anse Lazio Beach
(bivate lahko v katerem koli hotelu na otoku Praslin )
poročna koordinatorka
priče pri poroki
dekoracija poročne lokacije – obok s palmovimi vejami in lokalnim cvetjem
namizna  dekoracija
poročna torta
steklenico penečega vina
cena na vprašanje

Doplačila po želji: poročni šopek iz lokalnega cvetja, cvet za ženina in dostava:  spremljava s kitaro v času obreda:  fotograf :  (50 barvnih fotografij, album,150 fotografij v digitalni obliki na CD)

Poročni paket v hotelu INDIAN OCEAN LODGE  3*plus
 hotelsko poročno koordinatorko
priče pri poroki
poročna lokacija – gazebo-paviljon ob bazenu
dekoracija poročne lokacije
poročno torto
steklenico penečega vina
Cena za par na vprašanje 

Po želji za doplačilo: poročni šopek-dolgi in cvet za ženina ter dostava , fotograf :  (50 barvnih fotografij, album,150 fotografij v digitalni obliki na CD), urejanje pričeske in make up

Poročni paket v hotelu LE DOMAINE DE LA RESERVE 4*
hotelsko poročno koordinatorko
priče pri poroki
izbira poročne lokacije v okviru hotela ( na obala ali po izbiri v okolici hotela )
osnovna dekoracijo poročne lokacije
poročno torto
steklenico penečega vina
svečana, ribja večerja ob soju sveč
cena za par : brezplačno

Po želji za doplačilo: poročni šopek-okrogli iz sezonskega cvetja in cvet za ženina ter dostava 150 EUR,  fotograf: 340 EUR (50 barvnih fotografij, album,150 fotografij v digitalni obliki na CD), urejanje pričeske in make up  na vprašanje

Poročni paketi v hotelu L’ ARCHIPEL 4 *

Canella poročni paket
hotelsko poročno koordinatorko
priče pri poroki
poročna lokacija na obali (odvisno od vremena)
dekoracijo poročne lokacije
poročno torto
steklenico penečega vina
romantično večerjo ob svečah, na obali (morska hrana)
Cena za par na vprašanje 

Po želji za doplačilo: poročni šopek-okrogli iz sezonskega cvetja in cvet za ženina ter dostava 150 EUR,  fotograf Cameraline Production: 340 EUR (50 barvnih fotografij, album,150 fotografij v digitalni obliki na CD), urejanje pričeske in make up  na vprašanje

Vanille poročni paket
hotelsko poročno koordinatorko
priče pri poroki
poročna lokacija na obali (odvisno od vremena)
dekoracijo poročne lokacije
poročno torto
steklenico penečega vina
mali šopek rož za nevesto (pusy)
naprsni cvet za ženina
fotograf – 40 fotografij in slike na CD
romantično večerjo ob svečah, na obali (morska hrana)
Cena za par cena za par na vprašanje 

DOKUMENTI, ki jih potrebujete za poroko na Sejšelih:

–       mednarodni rojstni list – po dunajski ali pariški konvenciji (dobite na matičnem uradu stalnega prebivališča)

–       potni list, ki je veljaven vsaj še 6 mesecev po končanem potovanju (skenirate strani kjer so podatki )

–       dodatni dokumenti v primeru da je ena od oseb ločena ali vdova

Skenirane dokumente pošljete na naš e-mail naslov :info@lux-turizem.si , 30 ni pred odhodom.

Urejanje poročnih formalnosti: dan po vašem prihodu (delovni dan), vas bo v hotelu obiskala  predstavnica našega lokalnega agenta. Predali ji boste originalne dokumente za vašo poroko, ki jih bo potrebovala za urejanje papirnih formalnosti.  V hotelu se boste srečali tudi s hotelsko poročno koordinatorko, s katero si boste ogledali poročno lokacijo in pregledali vse podrobnosti o poteku poroke, za katero ste se odločili že v naši agenciji Lux turizem. Možnot dodatnih storitev, s plačilom v hotelu.

Poročni certifikat : po končanem poročnem obredu, boste prejeli kopijo poročnega lista. Naš lokalni agent  bo uredil vse potrebno, da boste dobili poročni list z apostile (overovljeni poročni list), še pred vašim povratkom v Slovenijo.  V kolikor bi bil čas za urejanje apostile prekratek (odvisno od uradnikov ), boste vaš originalni poročni list z apostile prejeli po hitri pošti UPS na  vaš domači naslov.  Hitra pošta UPS običajno potuje 5 delovnih dni iz Sejšelov do Slovenije.  Lux turizem vam zagotavlja, da boste prejeli  originalni poročni list z apostile.

Datum odhoda: vsak dan oz. po dogovoru

Čas  potovanja:   10 dni / 6 x pol penzion, 1 x prenočevanje z zajtrkom
Najmanjše število potnikov: 2   individualno

CENA NA OSEBO: cene se pogosto spreminjajo, zato nam pošljite povpraševanje, da za vas pridobimo najboljšo možno ceno.

CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz z Emirates po programu, v ekonomskem razredu
letališke pristojbine
sprejem na letališču Mahe
prevoze (s.i.c. – z ostalimi tujimi gosti) po otoku Praslin in otoku Mahe
prevoz z hitro ladjo Cat Cocos : Mahe-Praslin in Praslin-Mahe
namestitev v izbranem hotelu na otoku Praslin 6 x pol penzion
namestitev v hotelu Coral Strand na otoku Mahe 1 x prenočevanje z zajtrkom
asistenca našega lokalnega agenta (otok Mahe in otok Praslin)
stroške vseh pravnih postopkov, pristojbin in dokumentacije za poroko
pristojbine matičarja in njegov prevoz do poročne lokacije in nazaj
poročni list certifikat z apostile
asistenca našega lokalnega agenta
organizacija potovanja

CENA NE VKLJUČUJE:  poročnega obreda, napitnin, prenosa prtljage, izletov in storitev po osebnih naročilih

Poročni obred – opis paketov in cene so navedeni v zavihku Poroke

Organizator potovanja: LUX turizem

OPOMBA: možnost letalskega prevoza iz letališča LJUBLJANA  s Turkish Airlines in iz letališča ZAGREB  s Qatar Airways in iz letališča DUNAJ z Emirates
OPOMBA: število nočitev na posameznem otoku lahko prilagodimo vašim željam.

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanja Lux turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.

Hoteli, ki jih priporočamo na otoku Praslin:

H. Indian Ocean Lodge 3* plus

H. L’ Archipel 4*

H. Le Domaine La Reserve 4*

H. Paradise Sun 4*

H. Coco de Mer 4*

Hoteli, ki jih priporočamo na otoku Mahe:

H. Coral Strand Smart Chois 3* plus

H. Avan Seychelles Barbarons 4*

H. Savoy 5 *

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Kategorija namestitve *

Dolžina potovanja *

Datum odhoda *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.