Vila Planinka Jezersko

Vila Planinka – butični hotel,  se skriva na Jezerskem v slikoviti alpski dolini, kjer je narava vrhunsko razkošje. Obdana s štirimi naravnimi energijskimi točkami je Vila Planinka popoln kraj za sprostitev. Sodelujte pri spodbujanju aktivnega preživljanja prostega časa, razvijajte globoko povezanost z naravnim okoljem in pomlajujte tako telo kot um.

Ponudba

Butični hotel Vila Planinka je koncept butika, ki ni od doma. Hotel je bil ustvarjen z naravnimi materiali iz okolice in ima samo 23 sob, od katerih vsaka ponuja sproščeno vzdušje, alpski šik dizajn in čudovit razgled na okoliško pokrajino.

V sobah ni električnih naprav ali elementov ožičenja, ki bi blokirali pomirjujočo energijo, ki jo oddajajo naravni viri energije. Obdana s štirimi naravnimi energijskimi točkami je Vila Planinka popoln kraj za sprostitev. Sodelujte pri spodbujanju aktivnega preživljanja prostega časa, razvijajte globoko povezanost z naravnim okoljem in pomladite svoje telo in um.

OKUSITE NARAVO ob vrhunski kulinariki in vinu

Neokrnjena narava je najboljša shramba za kuharje, ki znajo prisluhniti. Hišni Chef prisega na kuharske skrivnosti naših prednikov, da iz ekološko pridelanih, sezonskih in lokalnih dobrot na krožniku pričara vrhunsko pogostitev narave, ki razvaja vaše čute in telo. Hišni sommelier skrbno dopolni vsako jez z enim od 125 vrhunskih slovenskih vin iz Planinkine zbirke. Naj bo hrada edinstveno doživetje, ki vas še bolj poveže z naravo.

SOBE, APARTMAJI, SUITE  vas bo zagotovo očaral s svojim čistim lesenim vonjem in vzdušjem, ponuja sodobno kopalnico z naravno kozmetiko, da se prepustite vsem svojim čutom. Mini bar in sef v sobi.

Udobne sobe, apartmaji in suite so zaradi klasičnih radiatorjev še toplejše. Namesto tradicionalne klimatske naprave je v bližini ledenik, ki zagotavlja prijetno svež gorski zrak, ki vam olajša spanje.

SUPERIOR SOBA (1/2)

Čudovita soba s sproščujočim pogledom na gozd ali goro / dolino.

CORNER DELUX SOBA (1/2, terasa)

Privlačen apartma s prostorno teraso in samo dih jemajočim pogledom na goro in dolino.

DELUXE APARTMAN

(1/2 + 2, terasa, bivalni prostor, kuhinja)

Atraktivno stanovanje z ločeno sobo, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, moderno kopalnico in prostorno teraso

UNIOR SUITE (1/2 + 2)

Udoben apartma s čudovitim pogledom na goro in dolino.

JUNIOR SUITE Z BALKONOM (1/2 + 2)

Prijeten apartma s prostranim balkonom in neverjetnim pogledom na goro in dolino.

CORNER DELUX SUITE (1/2 + 2, bivalni prostor,terasa)

Atraktivni apartma s prostorno teraso in osupljivim pogledom na gore in doline.

 

Pošljite nam povpraševanje z vašim željami, da vam pripravimo za vas posebno ponudbo. Pri rezervaciji je možno koristiti tudi turistične bone.