Zanzibar, potovanje

Eksotični Zanzibar  je eden izmed najbolj za željenih  krajev,  tako pri mladoporočencih, parih kot tudi pri družinah z otroci . Verjetno je malo krajev na svetu, ki bi nudili toliko romantičnih podob kot Zanzibar. Otok začimb in turkiznega morja, kot ga radi imenujejo,  leži v Indijskem oceanu in le 50 km od vzhodne afriške obale, malo pod ekvatorjem. Potovati na Zanzibar je potovanje na  otok neokrnjenih belih peščenih plaž in čudovite vegetacije s tropskim podnebjem. Poročno potovanje na Zanzibarju je primerno v vseh letnih časih.   Ker je Zanzibar zelo priljubljena  destinacija vam svetujemo, da  se odločite za rezervacijo vsaj 5 mesece pred potovanjem, kajti kvalitetna namestitev in storitev je hitro zasedena.
Zanzibar leži v tropskem pasu, malo pod ekvatorjem. Največ padavin pade med marcem in majem, vendar je Zanzibar primeren za počitnice v vseh letnih časih.  Letna povprečna temperatura zraka je med 23 in 30 C, temperatura morja pa med 26 in 28 C.
Vabljeni na čudovito potovanje na   Zanzibar, z  all inclusive storitvijo v hotelih Diamonds, ki vas ne bodo razočarali.  

1.dan : LJUBLJANA – ISTANBUL – ZANZIBAR

Prihod na letališče Ljubljana in prijava na polet letala Turkish Airlines Ljubljana – Istanbul  (09.40 – 13.55). Po pristanku na letališču Istanbul, nadaljevanje leta proti Zanzibarju z vmesnim pristankom v Kilamandjaru (20.30 – 05.30+1). Prtljago že na letališču Ljubljana prijavite direktno do Zanzibarja.

2.dan : ZANZIBAR (all inclusive)

Ob 05.30 pristanek letala  na letališču Zanzibar. Po carinskih formalnostih, pridobitev turističnega vizuma (50 USD – plačilo na licu mesta, z gotovino), vas bo pričakal predstavnik našega lokalnega agenta, s katerim se boste odpeljali do vašega izbranega hotela, iz hotelske verige  DIAMONDS:

DIAMONDS MAPENZI BEACH 4*

DIAMONDS  LA GEMMA DELL’ EST 5*

DIAMONDS STAR OF THE EAST 5*

Prevoz s klimatiziranim vozilom do izbranega hotela (pribl. 60 min vožnje).  Ob prihodu v hotel, pijača dobrodošlice in namestitev v sobi. V hotelu storitev all inclusive.

Opomba : od 01.08.2015 dalje je potrebno na otoku Zanzibarju plačevati infrastrukturno takso, ki znaša 1 USD po osebi na  noč. Takso je potrebno plačati direktno v hotelu ob prihodu.

3. – 8.dan : ZANZIBAR (all inclusive)

Prosto za počitek, kopanje in izlete po otoku (za doplačilo). V hotelu storitve all inclusive. Tudi zadnji dan, ko imate sobo in storitev all inclusive na voljo vse do prevoza na letališče

9.dan : ZANZIBAR – ISTANBUL – LJUBLJANA

Ob 01.00 odhod iz hotela in transfer na letališče ter prijava na polet letala Turkish Airlines Zanzibar-Istanbul (06.25 – 13.45). Po pristanku na letališču Istanbul, nadaljevanje leta s Turskih Airlines proti Ljubljani ( 18.30 – 19.00).

Datum odhoda: po dogovoru oz. vsak dan

Čas potovanja: 9 dni / 7 x all inclusive ali po izbiri
Najmanjše št. potnikov: 2  osebi
Vizum: turistični – na vstopu v Zanzibar, na letališču

CENA VKLJUČUJE:
prevoz z letalom po programu s Turkish Airlines, v ekonomskem razredu,
letališke pristojbine,
privatni prevoz (osebni voznik vas pričaka na letališču) letališče-hotel-letališče,
namestitev v izbranem hotelu, 7 x all inclusive,
organizacija potovanja.

CENA NE VKLJUČUJE:
turističnega vizuma za Zanzibar (plačilo direktno na letališču),
napitnine,
storitve po osebnih naročilih,
izletov po otoku,
infrastrukturne takse (plačilo direktno v hotelu)
izhodne turistične takse ( na letališču).

VIZUM : potrebujete slovenski potni , ki je veljaven vsaj še 6 mesecev po končanem potovanju. Vizum pridobite na letališču Zanzibar, s plačilom v gotovini – 50 USD po oseb

OPOMBA: število nočitev lahko prilagodimo vašim željam. Možnost odhoda iz Milana

Organizator potovanja je LUX- turizem

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanja LUX – turizem.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Kategorija namestitve *

Dolžina potovanja *

Datum odhoda *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.