O nas

Kaj se skriva pod besedo luksuz ? Nekateri ob tej besedi pomislijo na najdražje hotele in storitve tega sveta, v LUX turizmu pa luksuz pomeni, da vam zagotovimo nepozabno doživetje, po katerem hrepenite, in namesto vas poskrbimo za celotno logistiko, tako da bo vaša edina skrb uživanje.

LUX turizem je turistična agencija z dodeljeno licenco Gospodarske zbornice Slovenije za opravljanje dejavnosti organiziranja in prodaje turističnih aranžmajev. Že 12 let smo zavezani k temu, da vam ponujamo turistične storitve  najvišje kakovosti, naše največje zadovoljstvo pa so naši potniki, ki so doživeli potovanje, polno pustolovščin in odkritij.

V LUX turizmu  ne kopiramo večjih turističnih agencijah, ampak pripravljamo potovanja po Vaši meri . Potovanja, ki so že pripravljeni, in tista, ki jih bomo še pripravili samo za Vas, so rezultat naših dolgoletnih izkušenj (preko 37 let) v vodilnih turističnih agencijah, potovanj, raziskovanj ter srečevanj z ljudmi.  Vsi, ki bi radi preživeli udobne in pravljične počitnic ali potovanje, ste več kot dobrodošli, da nas kontaktirajte !

Raziskujte čudeže magičnih dežel tako, kot ste si jih že od nekdaj želeli ! Po vaših željah pripravimo edinstven program , ki bo vključeval ponudbo za 2 potnika. Vi nam sporočite vaše želje, mi vam oblikujemo potovanje. Odhodi so možni vsak dan iz Ljubljane in okoliških letališč.

Ekipa LUX turizem

group

Sledimo željam potnikov

time

dolgoletne izkušnje

palm

Celovita ponudba

communication

Osebno svetovanje