Blue Sea Beach 5*

Pobegnite iz vsakdana

Lega in okolica: ob peščeni plaži, vmes je le lokalna obalna cesta, od centra Stalisa je oddaljen približno 500 m, 32 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV salon, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, glavna restavracija, a la carte restavracija, glavni bar, “Blue” bar, bar ob bazenu, bazen z ločenim delom za otroke, ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačni, na plaži za doplačilo za goste s polpenzionom, brezplačni za goste z all inclusive storitvijo, na voljo kopalne brisače mini market.

Standardne sobe: moderno opremljene, klimatska naprava, telefon, Wi-Fi mini hladilnik, Sat TV, sef, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.

Družinske sobe: enako opremljene kot dvoposteljne sobe, prostornejše, namestitev možna za 2 odrasla + 2 otroka.

Storitev: ameriški samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja, za doplačilo all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroško igrišče, otroški bazen, mini club, mini disko, varstvo za otroke na vprašanje in za doplačilo.

Wellness & aktivnosti: Wellnes Spa z notranjim bazenom in lepotnim centrom za doplačilo, animacijski program pod vodstvom skupine animatorjev 6 x tedensko (namizni tenis, “Aqua Fit”), fitness, elektronske igre, biljard; vodna aerobika, pikado.

Naša ocena: 5*

All inclusive (doplačilo)

Prehrana: ameriški samopostrežni zajtrk 07.15-10.30, ter samopostrežno kosilo 12.30-14.30 in večerja 19.00-21.30. V času kosila in večerje na voljo lokalno točeno pivo, vino, brezalkoholne pijače in voda. Čez dan so na voljo v različnih barih (odvisno od odprtosti posameznega bara) na voljo alkoholne in brezalkoholne pijače, pivo, vino, sokovi, razni koktajli, kava, čaj in sladoled. V baru s prigrizki 16.00-17.30 na voljo pica, sendviči, pecivo. All inclusive ponudba velja do 24.00 ure. Enkrat v času bivanja lahko večerjate v a la carte restavraciji, potrebna je predhodna rezervacija.

Natančen program all inclusiva prejmete ob prihodu v hotel.

ker se cene pogosto spreminjajo, nam pošljite povpraševanje , da vam bomo pripravili kvalitetno ponudbo s primerno ceno. Število nočitev lahko prilagodimo vašim željam.
Veljajo Splošni pogoji in navodila za potovanja Lux turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Datum odhoda *

Dolžina potovanja *

Št. odraslih *

Št. otrok *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.