H. Huma Bay & Villas 5*

Hotel & vile Huma Kotor Bay nudi edinstveno doživetje s petimi zvezdicami ob peščeni plaži Virtu, ki je edinstvena v zalivu. Očarljive zgodbe, živahna mitologija in bogata zgodovina so popolnoma združeni z edinstveno izkušnjo, ki čaka na vas. Hotel se nahaja v osrčju Bokokotorskega zaliva, v zgodovinskem mestu Dobrota. Od  starega mestnega jedra Kotorja, spektakularna Unescova svetovna dediščina, je oddaljen le 3,1 km.

V času starodavnih legend in mitov je živela čudovita ptica. Vedno je letela visoko nad gorskimi vrhovi, daleč od človeškega pogleda, nikoli ni pristala in nedosegljivo nebo je bilo njeno kraljestvo. Srečneži, ki jim je uspelo zagledati le ptičjo senco, so bili nagrajeni z blaginjo in srečo. Ptici je bilo ime Huma.

Vsaka od 89 sob in apartmajev je resnično luksuzno gnezdo, s prijetnim in navdihujočim pridihom. Gostje lahko izbirajo med 89 elegantnimi sobami in apartmaji ali 10 zasebnimi vilami, nekaj korakov stran od morja. Za popolno izkušnjo ima Huma 2 zunanja bazen in Shanti Spa.
Izredno gastronomijo lahko doživite v treh restavracijah, od katerih je ena od njih Mudra Art Cuisine, restavracija s fino jedilnico, odprta maja 2020.

Restavracije – doživite Jadran, tako da ga okusite . Vsaka jed, izbrano vino ali preprosto skodelica brezhibnega espressa ustvarijo majhno hedonistično praznovanje. Uživajte zjutraj v sončni zajtrkovalnici, osvežite se ob morju v salonu in restavraciji Virtu, pojdite v restavracijo Toscana po naročilu po sveže pripravljene jedi in na koncu uživajte v sončnem zahodu s koktajli s podpisom Huma, ki dopolnjujejo jedi umetniške kuhinje na terasi naše fine dining. restavracija Mudra Art Cuisine.

Shanti Spa  – oaza za um, duha, dušo in telo
Globoko vdihnite in vstopite v Shanti. To popolno mesto za introspekcijo omogoča potovanje skozi um, duh in dušo in tako doseže novo raven umirjenosti. Zaradi več kot desetih ekskluzivnih masaž, tretmajev obraza in telesa se boste počutili lepo tako znotraj kot zunaj. Vaš Shanti sijaj bo nedvomen.

Najsodobnejša oprema Technogym čaka najaktivnejše goste, ki jim bodo pomagali izpustiti nekaj resne pare. Zdrav duh v zdravem telesu je dobro znana resnica in naši profesionalni trenerji so na voljo, da vam pokažejo najboljši način, kako kar najbolje izkoristiti svojo vadbo.

Edinstvena plaža v Boki Kotorski – Virtu
Na tem mestu je Jadransko morje  popolno – nikoli prehladno, nikoli preveč toplo, nikoli preveč divje. Edinstvena mirnost samotnega zaliva Boka Kotorska naredi Virtu Lounge & Restaurant izredno mesto za popolno uživanje ob morju.

DATUM ODHODA : vsak dan oz. po dogovoru
ČAS BIVANJA :   od 2 nočitev dalje – število nočitev prilagodimo vašim željam

Najmanjše število potnikov:  od 1 ali 2   individualno

CENA NA OSEBO: cene se pogosto spreminjajo, zato nam pošljite povpraševanje, da za vas pridobimo najboljšo možno ceno.

CENA VKLJUČUJE:
namestitev z zajtrkom ali pol penzion,  turistična taksa

ZA DOPLAČILO, po želji: 
možnost letalskega prevoza do Ljubljana – Podgorica ali Tivat – Ljubljana ali iz okoliških letališč
privatni prevoz z osebnim voznikom letališče Tivat ali Podgorica / izbrani hotel / letališče Tivat ali Podgorica
možnost eno-dnevnih izletov ( s privatnim vodičem ali se pridružite ostalim tujim gostom)
možnot najema rent a car

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanja Lux turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.
Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Datum odhoda *

Dolžina potovanja *

Št. odraslih *

Št. otrok *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.