Bali in Gili, počitnice

Kombinirane počitnice Bali in Gili so vsako leto bolj priljubljene. Na severo-zahodni strani otoka Lombok ležijo 3 majhni tropski otoki, s čudovito belo peščeno obalo, zibajočimi palmami in turkiznim morjem: Gili Trawangan, Gili Meno in Gili Air. V preteklosti  večinoma niso bili naseljeni,v novejši zgodovini  pa so bili bolj  poznali kot » raj za hipije«. Zahvaljujoč današnji boljši in hitrejši povezavi z Balijem, so otoki Gili priljubljeni tako med  mladoporočenci, družinami in vsemi obiskovalci, ki si želijo » Robinzonovega« vzdušja. Počitnice na Gili Trawanganu – “boemskem paradižu” so nekaj posebnega. Umirjeno vzušje, brez naglice, turkizno morje, bogat podvodni svet zaradi čudovitega koralnega grebena, romantični sončni zahodi…   Otok lahko enostavno odkrivate peš , s kolesom ali s konjsko vprego in uživate v bogati ponudbi restavracij in barov. Za vse, ki si želite živahnih in romantičnih počitnic, je prava odločitev –  počitnice  Bali in Gili !

1. dan : ZAGREB   
Prihod na letališče Zagreb  in prijava na polet letala proti enemu od mednarodnih letališč. Po pristanku nadaljevanje leta proti Baliju.

2. dan  :  DENPASAR /BALI
Po pristanku letala in carinskih formalnostih  (vizum), vas bo na  letališču pričakal predstavnik našega lokalnega agenta in vas usmeril do avtobusom (s.i.c. –  z ostalimi tujimi gosti), ki vas bo  odpeljal  do vašega izbranega hotela . Namestitev in prenočevanje.

3.- 8. dan : BALI (zajtrki)
Dnevni namenjeni kopanju, počitku, izletom v okolici in zabavi. V hotelu nočitve z ameriškim zajtrkom. V času vašega bivanja na Baliju imate v ceno  potovanja vključeno :  2 celodnevna izleta in 1 pol dnevni izleti . Na izletih po Baliju boste spoznali:  tradicionalni ples  Barong,  notranjost Balija, osrednji predel Kintamani z ugaslim  kraterjem  vulkana Batur in z istoimenskim jezerom, obiskali  nadarjene balijske umetnike v Tohpati, kjer izdelujejo batik,  v Celuku oblikovalce zlata in srebra ter  znamenite oblikovalce lesenih rezbarij v Masu, v Goa Gajaha  se boste sprehodili do votline slonov  in se osvežili v svetem izviru ter vodnjaku mladosti ob templju Tgalalanga poleg znamenitih riževih poljih. Vsak izlet vam bo ponujal prekrasno doživetje in ugodne nakupe.

9.dan : BALI – GILI Tarawangan (zajtrk)
Zjutraj po zajtrku, prevoz do luke in vkrcanje na hitro ladjo do otoka Gili (pribl 2,5  ure vožnje) Na otoku Gili Terawangan vas bo pričakal predstavnik našega lokalnega agenta, ki vas bo odpeljal  do hotela. Namestitev v superior sobi in prosto za odkrivanje okolice. V hotelu prenočevanje z zajtrkom.

10.- 13.dan : GILI (zajtrki)
Prosto za odkrivanje otoka. V hotelu prenočevanje z zajtrkom.

14.dan: GILI – BALI –  ZAGREB (zajtrk)
Opoldan prevoz do luke in nato z ladjo do otoka Bali. Na Baliju vas bo čakal prevoz od luke do letališča. Po prihodu na letališče prijava na polet letala proti enemu od mednarodnih letališč in nato proti  Zagrebu

15.dan : ZAGREB
Pristanek letala na letališču  Zagreb.

Datum odhoda: vsak dan oz. po dogovoru
Čas  potovanja:  15 dni / 12 nočitev z zajtrki
Najmanjše število potnikov: 2   individualno
Vizum: ureja se ob prihodu na letališče v Denpasarju

CENA NA OSEBO: cene se pogosto spreminjajo, zato nam pošljite povpraševanje , da bomo za vas pridobili najboljšo možno ceno.

DOPLAČILO – na kraju samem:  vizum za Indonezijo 25  USD – plačilo ob prihodu na Bali (potni list mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev po končanem potovanju)

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz  v ekonomskem razredu ,letališko pristojbino, Bali –  prevoz letališče–hotel–letališče (s.i.c. – s turističnim avtobusom in ostalimi tujimi gosti), 7  x prenočevanja z ameriškim zajtrkom, v dvoposteljni sobi, izleti (2 celodnevna in 1 pol dnevni) z angleško govorečim lokanim vodnikom (s.i.c.) , Gili – prevoz od hotela do pristanišča Bali, prevoz s hitro ladjo Bali – Gili – Bali, prevoz do hotela in nazaj , namestitev v hotelu , 5 x prenočevanje z zajtrkom, asistenco našega lokalnega agenta in organizacijo potovanja.

ORGANIZATOR potovanja: LUX turizem

OPOMBA: možnost odhoda iz letališča LJUBLJANA

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanje Lux turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Kategorija namestitve *

Dolžina potovanja *

Datum odhoda *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.