Šrilanka Maldivi

Kot obljubljeno se vam oglašam z nekaj povratnimi info ob zaključku najinega dopusta na Šri Lanki in Maldivih- seveda je minil prehitro…
Bilo je zares izjemno in čudovito! Šri Lanka je bila nekoliko bolj intenzivna zaradi kratkega časa, a v 4ih dneh sva videla in doživela ogromno (moja osebna misija je bila poskusiti kar največ različnega sadja in moram reči, da sem bila pri tem zelo uspešna). Izkoristila bom to priložnost in namenila nekaj pohvalnih besed najinemu šoferju/vodiču Nirotu. Možakarja bova oba ohranila v lepem spominu, saj naju je neizmerno zabaval s svojimi osebnimi zgodbami in nama skozi njih predstavil pravo Šri Lanko in življenje domačinov. Nepozabna so njegova videnja in ocene nekaterih vidikov življenja na Šri Lanki Hoteli, v katere ste naju poslali, so bili izvrstni. Najbolj sem si zapomnila vrhunsko hrano v hotelu Chaaya Village v Habarani, čudovit razgled s hotela v Kandy-ju in avtenčičen kolonialni stil Jetwingovega hotela v Nuwari Eliyi. Vse tri sobe v hotelih na Šri Lanki so bile nad najinimi pričakovanji.
Drugi del dopusta, na Maldivih, sva se popolnoma sprostila in spočila. Sun Island je prekrasen! Kljub svarilom prijateljev, da se bova na Maldivih dolgočasila, se kaj takega niti slučajno ni uresničilo. Od hranjenja skatov, snorkljanja, opazovanja morskih psov, turnirja namiznega tenisa, igranja biljarda, tekmovanja rakovic (hehehe, to je bilo še posebej zabavno) pa do neprimerljivo lepega morja, ki se ga človek pač ne more naveličati- dolgčas res ni bilo Priznati moram, da je bila odločitev o aranžmaju AI dobra, saj so cene na otoku zares precej visoke. S sobo sva bila zadovoljna, predvsem lokacija bungalova tik ob morju ji konkretno dviguje vrednost. Ni mi žal, da se nisva odločila za vodne bungalove- ko sva si jih ogledala, naju nekako niso prepričali.
In še vreme… morda se spomnite, da sem sama imela precej pomislekov glede vremena, predvsem na Maldivih. Zadovoljno moram povedati, da je bilo vreme odlično! Vse dni na Maldivih je bilo sončno, dežne kapljice pa sva imela priložnost občutiti morda kakšnih 5 minut- lepšega vremena si res ne bi mogla želeti.
Kar zadeva organizacijo najinega dopusta, si zaslužite vse pohvale. Vse je bilo, kot ste nama povedali pred odhodom, prav tako so vaša zapisana navodila držala do zadnjega detajla. Tako nisva imela prav nobenih skrbi.
Ne sodiva v skupino ljudi, ki se rada vrača na iste kraje. Pa ne zato, ker naju ne bi uspeli prepričati, pač pa zato, ker želiva vsakokrat odkrivati in izkusiti nekaj novega. Vas in vašo agencijo sva že in še bova priporočala svojim znancem in tudi sama se bova, ko se zopet odločiva za daljše potovanje v podobnem stilu, ponovno oglasila pri vas!

Hvala in lep pozdrav do naslednjič!