Sejšeli – Mahe, potovanje

Potovanje na Sejšele  ponujajo  edinstvene koralne otoke, kjer se pod morsko gladino odpre čudovit svet živobarvnih in svetlikajočih se rib vseh velikosti in nenavadnih oblik, ki se skrivnostno poganjajo mimo koralnih grebenov. Na površju so kilometre dolge bele peščene plaže iz koralnega peska, ki jih tu in tam prekinjajo velikanske temne in škrlatne granitne skale. In morda so prav tu snemali reklamna sporočila za Rafaello, Revlon, Ericson…

Največji otok Sejšelov, Mahe je hribovit otok, dolg 32 km in širok 8 km, s številnimi zalivi, med katerimi je najlepši zaliv  Beau Vallon Bay. Otok je poln eksotične flore in favne, predvsem v narodnem parku Morne Seychelles. Glavno mesto Victoria, ki je tudi eno najmanjših glavnih mest, se ponaša z barvito tržnico in miniatorno kopijo angleškega Big Bena.  Otok lahko odkrivate tudi z rent a carom (vozi se po levi). Na otoku je mednarodno letališče in tudi največje število hotelov. Da boste spoznali raznolikost Sejšelov, vam priporočamo, da se v času vašega bivanja na otoku Mahe, odločite za organizirani celodnevni izlet  na otok Praslin in La Digue.

1. dan : ZAGREB ali BENETKE – DUBAJ 

Prihod na letališče Zagreb ali Benetke / Marco Polo in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju ( 15.25 – 00.15+1). Prtljago prijavite direktno do Sejšelov, otoka Mahe.

2.dan : DUBAJ – SEJŠELI / otok MAHE (večerja)

Ob  00.15 pristanek letala na letališču Dubaj in ob 02.30 nadaljevanje leta z Emirates proti glavnemu otoku Sejšelov, Maheju. Po pristanku in carinskih formalnostih ob 07.05, vas bo na letališču pričakal predstavnik našega lokalnega agenta. Prevoz s sodobnim avtobusom (s.i.c. – pridružite se ostalim tujim gostom), do vašega izbranega hotela. Namestitev in prosto za spoznavanje okolice. Sobo imate na voljo od 14.00 dalje, v kolikor ni možno prej, odvisno od zasedenosti. Večerja in prenočevanje.

3. – 8.dan : otok MAHE (zajtrk – večerja)

Prosto za počitek, šnorklanje in odkrivanje otoka. Možnost  izletov po otoku oz. celodnevnega izleta na otok Praslin & La Digue (za doplačilo).  V času  bivanja v hotelu, vas bo obiskal predstavnik našega lokalnega agenta. Ponudil vam bo možnost izletov po otoku Mahe oz.  izletov na ostale otoke.  V kolikor želite lahko najamete tudi rent a cara (vozi se po levi).

Celodnevni izlet  otok Praslin & La Digue ( po želji, za doplačilo):
Prevoz od hotela  do pristanišča v mestu Victoria in vkrcanje na hitro ladjo Cat Cocos. Pribl. 45 min plovbe do drugega največjega otoka Sejšelov, otoka Praslin. Ogled narodnega parka palm velikank, dvojnega kokosa in črne papige – Valee De Mai, ki je na seznamu svetovne kulturne dediščine in čudovite plaže Anze Lazio. Nato plovba z ladjo (cca 30 min) do otoka La Digue, ki je poznan po svoji umirjenosti in brezskrbnosti. Po pristanku  prevoz (preprost prevoz z malim  »camion«, prirejenim za turiste) do L’Union Estate z želvami velikankami in pred kratkim obnovljeno kolonialno hišo, ki je poleg svoje zgodovinske vrednosti služi tudi kot kulisa v filmih in reklamnih sporočilih. Med ogledom otoka se boste zapeljali tudi do plaže Anse Source d’Argent, ki je ena najbolj spektakularnih plaž na svetu z velikimi granitnimi skalami. Na tem 11 urnem izletu, si boste ogledali najlepše predele obeh otokov. Občasno se začenja ogled z otokom La Digue in končuje z otoko Praslin ali obratno.Tura vključuje  prevoz z hitro ladjo Cat Cocos .

9. dan  : otok MAHE – DUBAJ (zajtrk)

Zajtrk in prosto do popoldanskega prevoza na letališče. Sobo imate na voljo do 12.00. Prtljago oddate v poseben prostor v hotelu. Prevoz na letališče ( pribl. 4 ure pred poletom letala) in prijava na polet letala Emirates proti Dubaju (23.50 – 04.20+1).

10. dan  : DUBAJ – BENETKE ali ZAGREB

Ob 04.20 pristanek letala na letališču Dubaj in ob 09.40 nadaljevanje leta z Emirates proti Benetkam ali Zagrebu, s pristankom ob 13.20.

Opomba: možnost odhoda iz Zagreba s Qatar Airways ali iz Ljubljane s Turkish Airlines.
Organizator potovanja: LUX – turizem
Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanja Lux – turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.

Datum odhoda: vsak dan oz. po dogovoru
Čas  potovanja:   10 dni / 7 x pol penzion
Najmanjše število potnikov: 2   individualno

CENA NA OSEBO: cene se pogosto spreminjajo, zato nam pošljite povpraševanje, da bomo za vas pridobili najboljšo možno ceno

OKVIRNE CENE  : 

 

CENA VKLJUČUJE:
letalski prevoz z Emirates po programu Benetke – Dubaj – Mahe/Sejšeli- Dubaj – Benetke
letališke pristojbine
sprejem na letališču Mahe
prevoza (s.i.c. – z ostalimi tujimi gosti) do namestitve
namestitev v izbranem hotelu, 7 x pol penzion
asistenca našega lokalnega agenta
organizacija potovanja

CENA NE VKLJUČUJE:   napitnin, prenosa prtljage, izletov in storitev po osebnih naročilih

POPUSTI za otroke

OPOMBA: mladoporočenci imajo posebne cene

Opomba: možnost odhoda iz letališča LJUBLJANA s Turkish Airlines ali ZAGREBA s Qatar Airways
Organizator potovanja: LUX – turizem

Veljajo splošni pogoji in navodila za potovanje LUX- turizem, ki so vam na voljo na naši spletni strani.

Ime in priimek *

Email *

Telefon *

Kategorija namestitve *

Dolžina potovanja *

Datum odhoda *

Sporočilo

 * Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje LUX-TURIZEM Andrejka Šauta s.p. lahko interno hrani in obdeluje osebne podatke, ki jih navedete v obrazcu za interne analize ter statistične obdelave.